Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@15:29:15 GMT

با مصرف بلوبری قند خون خود را کاهش دهید

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۶۳۶۵

با مصرف بلوبری قند خون خود را کاهش دهید

تا زمانی که سطح قند خون را حفظ کنید، دیابت نوع ۲ تقریبا منتفی است، این در حالی است که ثابت شده برخی میوه‌ها سطح خون را تثبیت می‌کنند. به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دیابت نوع ۲ یک بیماری مزمن است که در آن سطح قند خون مدام افزایش می‌یابد و مستلزم کشف راه‌های آسان برای حفظ ثبات آن است.   قند خون یا گلوکز به عنوان قند اصلی موجود در خون شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدن از طریق غذا خوردن که برای انرژی و مواد مغذی لازم است قند خون دریافت می‌کند.   قند خون بالا می‌تواند به عروق خونی که اندام‌های حیاتی را تأمین می‌کنند، آسیب رساند. پانکراس، یکی از اعضای موجود در ناحیه شکم، معمولاً موظف به ترشح انسولین برای تنظیم سطح قند خون است. در صورت ابتلا به دیابت نوع ۲، پانکراس نمی‌تواند انسولین کافی را برای تنظیم قند خون تامین کند. افراد دیابتی هم به طور نامتناسب در معرض خطر افزایش سطح قند خون قرار دارند.   این سایت بر وجود روش‌هایی تاکید کرد که می‌توان از طریق آن‌ها با تصمیم گیری های غذایی سالم، سطح قند خون را کاهش داد.   بلوبری، داروی شفابخش بیماران دیابتی   شواهد نشان می‌دهد که برخی از مواد مغذی دارای خاصیت کاهش قند خون هستند که مهمترین آن‌ها میوه بلوبری است؛ تحقیقات نشان می‌دهد که بلوبری یک داروی گیاهی رایج است که برای کاهش سطح قند خون در افراد دیابتی نوع ۲ استفاده می‌شود.   براساس یک مطالعه عصاره بلوبری(حاوی معادل ۵۰ گرم میوه تازه است) میزان قند خون را در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور موثرتری نسبت به دارو‌های مسکن کاهش می‌دهد.  
مطالعه دیگری که طی مدت هشت هفته انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از بلوبری تازه ترشح انسولین را در بزرگسالان مبتلا به سندرم متابولیک (گروهی از شرایط که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد) بالا می‌برد.   کارشناسان معتقد هستند که بلوبری مشابه برخی از دارو‌های کاهش دهنده قند خون از اختلال و جذب کربوهیدرات در روده جلوگیری می‌کند و می‌تواند باعث افزایش قند خون شود، زیرا نسبتا سریع به گلوکز تجزیه می‌شوند.   مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان می‌دهد که آنتوسیانین موجود در بلوبری نیز می‌تواند ترشح انسولین را تحریک کند. علاوه بر کاهش مصرف کربوهیدرات و افزودن بلوبری به رژیم غذایی، باید دست کم ۲ ساعت و نیم در هفته فعالیت داشته باشید.

 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: دیابت انسولین قندخون سطح قند خون تنظیم قند خون دیابت نوع ۲ سطح قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲